Reseña: ”America’s Best Breakfasts”, Lee Brian Schrager y Adeena Sussman

25893576Rise and dine! If there’s one meal of the day to get passionate about—no matter where you’re from in this great land—it’s breakfast with all the fixings. Featuring down-home diners, iconic establishments, and the newest local hot spots, America’s Best Breakfasts is a celebration of two of this nation’s honored traditions: hitting the open road and enjoying an endless variety of breakfasts. Even without a road trip, you can re-create favorites that will satisfy any time of day:

  • Shrimp and Grits, Hominy Grill, Charleston
  • Croque Monsieur Sandwiches, Tartine, San Francisco
  • Kimchi Pancakes, Sunshine Tavern, Portland
  • Filipino Steak with Garlic Fried Rice, Uncle Mike’s, Chicago
  • Cannoli French Toast, Café Lift, Philadelphia
  • Brioche Cinnamon Buns, Honey Bee, Oxford
  • Morning Glory Muffins, Panther Coffee, Miami

Opinion Personal

¿Quién no ama el desayuno? Hay momentos en que todo lo que quiero es desayuno en las tres comidas del día… huevos, tostadas francesas, pan, cereales… lo que sea, es desayuno todo el tiempo! Así que cuando me ofrecieron un libro de cocina sobre desayunos y hecho en deliciosos restaurantes tuve que aceptarlo, ¿cómo podría haber dicho que no? Me gustó mucho este libro de cocina, las recetas son grandiosas y fáciles de hacer. Me gustaron mucho las imágenes de todo el libro.

Besos,

 

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